miercuri, 21 aprilie 2010

Flori si ... fantezii

un buchet de trandafiri
15 lei
(vandut)

 fetita
15 lei
cos cu flori
20 lei
(vandut)
tablou fantezie 14,8 x 21 cm
20 lei
(vandut)
stanjenei mov
15 lei
tablou cu cercelusi 11 x 24 cm
20 lei 



























broscuta
15 lei
(vandut)












de 5 lei...
bulinute colorate


                                 










floarea soarelui 15 lei
29,7x10,5 cm















flori
10 lei
(vandut)


















prietenie  24x11 cm
20 lei
(vandut)

6 comentarii:

  1. Sunt splendide! Ma batea si pe mine gandul sa fac niste felicitari in acasta tehnica insa nu stiu cum sa le fac sa nu se turtesca in plic. Este ceva ce imi scapa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc de aprecieri, Ella. Nu e o problema cu pusul in plic. Chiar daca sunt in relief, fasiile fiind la fel de late, se formeaza un plan paralel cu hartia de baza. Se pot pune si in pungute transparente de celofan sau hartie. Fiind deosebite, multe felicitari s-au intors la inramat, au ajuns mici tablouri. Iti stau la dispozitie cu indrumari, daca ai nevoie. Si eu am invatat de la altii si te mai invata practica.
    Multumesc de vizita si te mai astept.

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie sa spun ca nu numai ca am sa mai vin pe blogul tau(azi abia l-am regasit cu chiu, cu vai) dar am incercat ieri sa trec pe la Curtea Veche sa ne intalnim :) la targ, insa nu am gasit nimic si mare mi-a fost mirarea. Sper sa am timp sa trec weekendul ce vine cand intr-adevar va fi targul. Sunt curiasa foc sa vad ce face lumea si sa "fur" idei. Mi-ar place sa fac si ce faci tu dar nu cred ca am toate ustensilele neceare, masina de taiat hartie nu am, daca asa s-o numii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ella, sa te uiti la postarea mea cu targurile si ai sa vezi cand sunt programate, sau pe www.ilovehandmade.ro, sectiunea targuri. Ustensilele sunt improvizate si usor de facut. Iti trebuie doar rabdare, timp si... ceva indemanare. La cele doua targuri din Buc. ma gaseti la standul 60. Te astept sa ne cunoastem.

    RăspundețiȘtergere
  5. Costanta, de pe blogul tau si de pe Ilovehandmade(de aici te stiu pe tine) stiam de traguri(si ce ma bucur ca s-a gandit cineva si la noi "handmade-ri") dar nu stiu de ce am retinut gresit. Am mai pus pe drum si pe o alta amatoare ca si mine de handmade, iti dai seama cum m-am simtit. Eu una m-am aprovizioanat din magazinul Unirii cu felicitari pt botez si nunta in caz ca nu am timp sa fac ce mi-am propus pentru botezul sau nunta unor pritene. Am dat o gramada de bani, "am marai" un pic la pret. I-am spus vanzatoarei ca mai ieftina este o felicitare handmade. Pai daca ea vinde cu 15 lei o felicitare obisnuita, poate in serie mai mica. Eu cu cat as vinde o felicitare facuta de mine? Cu 20lei? Cine mi-ar cumpara-o cu atat? Sigur depinde si de materiale dar oricum eu nu cumpar angro si nici nu iau de la en gros-uri.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu trebuie sa te gandesti cine o cumpara daca e mai scumpa. Ai vazut articolul ce inseamna un pret la handmade, cine va cumpara produsul tau, sigur il va aprecia la adevarata valoare, restul, cumpara dupa pret din doua motive, financiara sau necunoastere a valorii. Imi pare rau ca ai dat bani in Unirii pe felicitari in serie. Eu am primit comenzi prin e-mail ptr. felicitari de nunta si botez, tocmai pentru ca sunt deosebite, nu a contat pretul.

    RăspundețiȘtergere